BEKIJK DE PARKHOUSES MET DE VR-TOUR

Met de VR-tour bezichtig je de ParkHouses nog voordat ze gebouwd zijn

Lopend over een kavel met de makelaar krijg je natuurlijk wel een idee van de afmeting van je nieuwe woning. Maar met een virtual reality tour is dat heel anders. “Wij hebben al een ParkHouses-woning gekocht en zijn vandaag naar het Atelier in Parijsch gekomen voor de vr-tour. Hier word ik heel enthousiast van. Dit is heel fijn, het is precies wat we nog misten. Het voelt meteen heel huiselijk.”

ParkHouses zijn geen standaard woningen met standaard maten en daarom geeft deze manier van bezichtigen je de kans de designwoning te bekijken alsof je er zelf doorheen loopt. Je kunt ervaren hoe het is in je toekomstige woonkamer en naar buiten kijkt, de tuin in met de aangrenzende natuur daarachter.

Met virtual reality zijn verschillende woningtypes zichtbaar gemaakt. Staat de keuken aan de voorkant van het huis, of juist grenzend aan de achtertuin? Zet de VR-bril op en verplaats je met de joystick door de verschillende ruimtes. Je krijgt echt het idee dat je in de woning staat en dat voelt heel anders dan wanneer je naar een plattegrond of een artist impression kijkt. Dit is echt een beleving.

Meer weten over de ParkHouses?
www.parkhouses.nl

Wil je ook een keer een VR-tour maken?
Meld je dan aan via parkhouses@heijmans.nl Wij nodigen je dan uit voor een volgende gelegenheid.