WERKZAAMHEDEN

Wij informeren je graag over de werkzaamheden in Parijsch. Altijd en overal op de hoogte van actuele werkzaamheden in en rond het gebied? Houd deze pagina in de gaten of meld je aan voor de nieuwsbrief.

WERKZAAMHEDEN ZIJDERUPSVLINDERLAAN

Hierbij informeren wij je over de voorgenomen werkzaamheden aan de Zijderupsvlinderlaan ter hoogte van de brug naar de Boeltjesgraaf.

Gedurende de periode 12-10-2020 t/m 30-10-2020 wordt er een verhoogde kruising met zebrapad aangebracht zodat voetgangers veiliger de Zijderupsvlinderlaan kunnen oversteken. Hierbij wordt het huidige asfalt verwijderd en wordt een snelheid verminderde of remmende drempel aangebracht.

 

Tijdens de periode 12-10 t/m 30-10 wordt dit gedeelte van de Zijderupsvlinderlaan afgesloten voor al het doorgaande verkeer. Je kunt gedurende de werkzaamheden omrijden via de Prijsseweg , Laan naar Parijsch en de Waterlinieweg. De omleidingsroute wordt door middel van borden aangegeven. Op vrijdag 30-10 is het plateau op de Zijderupsvlinderlaan inclusief markering afgerond.

De direct omwonende zijn per brief geïnformeerd. Ook de hulpdiensten zijn geinformeerd.

De werkzaamheden vinden plaats op werkdagen van 7:00 uur tot 17:00 uur.


Vragen?

De werkzaamheden gaan onvermijdelijk gepaard met overlast. Echter wordt geprobeerd de overlast zoveel als mogelijk te beperken. Tevens is de voortgang van de werkzaamheden mede afhankelijk van de weersomstandigheden. Wij vragen om jullie begrip.

 

Mocht je vragen hebben over de werkzaamheden of klachten hebben tijdens de uitvoering, dan kun je contact opnemen via info@parijsch.nl.

 

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
Ontvang relevante updates over het project.

Waarom aanmelden?

  • Altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen en events
  • Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.