WERKZAAMHEDEN

Wij informeren je graag over de werkzaamheden in Parijsch. Altijd en overal op de hoogte van actuele werkzaamheden in en rond het gebied? Houd deze pagina in de gaten of meld je aan voor de nieuwsbrief.

WERKZAAMHEDEN RONDOM FORTENEILAND EN SPORTHELDENBUURT

Er wordt druk gebouwd in Parijsch. De ParkHouses zijn inmiddels bewoond en op Forteneiland Oost wordt hard gewerkt aan de laatste 12 tweekappers. En er is volop bouwactiviteit bij de Architectenkavels. Wij houden jullie graag op de hoogte van de planning. Op bijgevoegde tekening staan alle prognoses ingetekend. Let op: alle planningen zijn onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden en kunnen dus wijzigen.

 

Vragen?

De werkzaamheden gaan onvermijdelijk gepaard met overlast. Echter wordt geprobeerd de overlast zoveel als mogelijk te beperken. Tevens is de voortgang van de werkzaamheden mede afhankelijk van de weersomstandigheden. Wij vragen om jullie begrip.

Mocht je vragen hebben over de werkzaamheden of klachten hebben tijdens de uitvoering, dan kun je contact opnemen via info@parijsch.nl.

Werkzaamheden Parijsch

Prognose werkzaamheden Sporthelden West, Parkhouses, Forteneiland dd 21-01-2021

Groenvoorziening
Beige: Het groen is hier aangelegd.
Paars: De terp, het groen en de fietsroute worden aangelegd na het verwijderen van de bouwweg voor Forteneiland Oost Fase 2. Prognose aanleg: najaar 2021/voorjaar 2022

Bouwweg en groenzones langs ParkHouses
Rood: De bouwweg wordt verwijderd zodra Forteneiland Oost Fase 2 is afgerond. Zoals het er nu uitziet zal de bouwweg als zodanig niet meer gebruikt hoeven worden vanaf eind mei en zal het voorbereidende grondwerk van de oever rond de zomer plaatsvinden.
Prognose verwijderen bouwweg: Q3 2021.

De groenstroken aan de voorzijde worden in april/mei ingezaaid met een bodemverbeteraar. Dit is een 1 jarig bloeiend zadenmengsel die een gunstige invloed heeft op de bodemstructuur.

De gemeente gaat het beplantingsplan integraal met de achterzijde (oeverzone) oppakken. Definitieve aanplant vindt dan plaats in najaar 2021 of voorjaar 2022.

Bouwweg richting Prijsseweg
Geel: Definitieve bestrating zal worden aangelegd zodra ontwikkelingen aan beide kanten van de weg zijn afgerond. Recente ontwikkelingen zijn te volgen via Parijsch.nl.

Bouwweg
Roze: Bouwweg wordt voorlopig gehandhaafd vanwege bouw Architectenkavels

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
Ontvang relevante updates over het project.

Waarom aanmelden?

  • Altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen en events
  • Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.